Asseco WAPRO zaskakuje nowymi rozwiązaniami

Dodano: 16.10.2012

Oferta Asseco WAPRO została wzbogacona o nowe rozwiązania, m.in. takie jak aplikacje w chmurze, sklep internetowy oraz dostęp na smartfonach. Ponadto, wszystkie programy zostały wyposażone w nowy interfejs i funkcjonalności oraz dostosowane do najnowszych przepisów.

Jutrzenka Colian zacieśnia współpracę z dystrybutorami w oparciu o nowy system od Asseco BS

Dodano: 27.09.2012

Asseco Business Solutions podpisało umowę z firmą Jutrzenka Colian i rozpoczęło wdrożenie platformy integracyjnej Connector, by usprawnić wymianę informacji pomiędzy znanym producentem słodyczy, przypraw i bakalii a współpracującymi z nim dystrybutorami.

Hoop Polska wdraża platformę integracyjną od Asseco Business Solutions

Dodano: 12.09.2012

Firma Hoop Polska podpisała umowę z Asseco Business Solutions na wdrożenie platformy komunikacyjno - integracyjnej Connector, która pozwoli na automatyzację wymiany danych handlowych na linii producent - dystrybutorzy.

Grupa LEW wdrożyła system Asseco Softlab ERP

Dodano: 30.08.2012

Grupa LEW wdrożyła system Asseco Softlab ERP wspomagający zarządzanie firmą. Celem projektu było usprawnienie ważnych dla działalności Grupy procesów biznesowych, w tym m.in. w zakresie współpracy z bankami czy operatorami sieci komórkowych.

Znany producent słodyczy inwestuje w technologie mobilne - wdrożenie Asseco Business Solutions w ZPC Vobro

Dodano: 21.08.2012

Zakłady Produkcji Cukierniczej Vobro wdrożyły system mobilny Asseco Business Solutions wspomagający działania sprzedażowe w terenie. Aplikacja klasy SFA usprawniła codzienną pracę przedstawicieli handlowych oraz pozwoliła kadrze zarządzającej Vobro na lepszą kontrolę pracy reprezentantów terenowych.

Systemy Asseco WAPRO usprawniły planowanie produkcji oraz analitykę biznesową w firmie Anvis

Dodano: 07.08.2012

Działająca w branży reklamowej firma Anvis zdecydowała się na wdrożenie rozwiązania do planowania produkcji Asseco WAPRO, co w konsekwencji przełożyło się na optymalizację kosztów działania i lepszą obsługę klientów. Systemy zaprojektowała i uruchomiła firma IMAG Dariusz Biliński, Autoryzowane Centrum Serwisowe Asseco WAPRO.