Oprogramowanie Asseco WAPRO wspiera branżę informatyczną

Dodano: 04.04.2012

Firma Sunnyline Computer Products Poland Sp. z o.o. wdrożyła u siebie systemy Asseco WAPRO, które usprawniły procesy biznesowe w obszarze sprzedaży, logistyki oraz analizy danych. Implementację przeprowadził dystrybutor aplikacji Asseco WAPRO - firma IMAG Dariusz Biliński.

Citrix nagradza Asseco Business Solutions za rozwój biznesu w Polsce

Dodano: 29.03.2012

Firma Citrix, światowy dostawca rozwiązań dla chmur obliczeniowych, wirtualizacyjnych i sieciowych, przyznała Asseco Business Solutions tytuł „Best Partner 2011", wyróżniając spółkę za największą ilość zrealizowanych projektów z wykorzystaniem technologii Citrix.

Systemy Asseco WAPRO i sporty ekstremalne

Dodano: 15.03.2012

Firma FreeWay Sp. z o.o., zajmująca się dystrybucją sprzętu do uprawiania sportów ekstremalnych, wdrożyła u siebie oprogramowanie Asseco WAPRO. Uruchomienie rozwiązań IT miało za zadanie usprawnienie procesów biznesowych firmy, zwłaszcza w obszarze zarządzania dokumentami finansowymi i magazynowymi.

Nowa jakość w logistyce od Siódemki, Asseco Business Solutions i KiD

Dodano: 23.02.2012

Firma Kurierska Siódemka we współpracy z Asseco Business Solutions oraz integratorem, spółką KiD, stworzyły rozwiązanie 7 Business Ship Control dla WF-Mag, które usprawnia proces przygotowania dokumentów przewozowych w małych i średnich przedsiębiorstwach.

Asseco WAPRO usprawnia produkcję oraz dystrybucję części motoryzacyjnych w firmie HERMON

Dodano: 01.02.2012

Firma HERMON Czech & Muzia Spółka jawna, producent i dystrybutor części do samochodów ciężarowych, autobusów, ciągników rolniczych i akcesoriów samochodowych oraz właściciel takich marek handlowych jak GMP oraz FIRDS, wdrożyła u siebie oprogramowanie do zarządzania  Asseco WAPRO.

Asseco Business Solutions usprawni współpracę w kanałach dystrybucji Grupy Atlas

Dodano: 19.01.2012

Asseco Business Solutions wdroży w Grupie Atlas platformę wymiany danych Connector Enterprise, której zadaniem będzie usprawnienie zarządzania łańcuchem dostaw i wymiana informacji handlowych między producentem a współpracującymi z nim dystrybutorami.