Konferencja

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: "Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z  wykorzystaniem sztucznej inteligencji". Spotkanie miało miejsce w  Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęcone analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

W trakcie konferencji opowiedzieliśmy o tym, jak wykorzystując sztuczną inteligencję IBM Watson Analytics, skutecznie wykrywać oraz zarządzać incydentami bezpieczeństwa IT. Podzieliliśmy się również wiedzą na temat nowatorskiej technologii umożliwiającej automatyzację procesów archiwizacji, indeksowania oraz bardzo szybkiego wyszukiwania informacji w środowiskach poczty elektronicznej. Omówiliśmy ponadto możliwości ochrony oraz pełnego monitoringu danych poufnych i wrażliwych. Na końcu zaprezentowaliśmy także najnowszą technologię i rozwiązania wirtualizacji pamięci masowych.

Wydarzenie było kolejnym już spotkaniem z cyklu, adresowanym do Klientów Asseco Business Solutions korzystających na co dzień z naszych rozwiązań.

Więcej informacji o rozwiązaniach systemowych Asseco BS znajduje się na stronie www.