Konferencja

W dniu 10 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do użytkowników systemu Softlab HR by Asseco. Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z zarządzaniem zasobami ludzkimi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w  hotelu Marriott.

W konferencji pt. „Nowe możliwości zarządzania personelem w oparciu o  najnowsze funkcje systemu Softlab HR by Asseco" udział wzięli przedstawiciele działów kadrowych wiodących przedsiębiorstw działających na polskim rynku.

Spotkanie było dla uczestników źródłem wiedzy na temat możliwości poprawy efektywności wybranych procesów kadrowych w organizacji oraz wyeliminowania istotnych problemów zarządczych w obszarze HR. Stanowiło także okazję do tego, aby poznać najnowsze możliwości systemu Softlab HR by Asseco, których zastosowanie pozwala m.in. skuteczniej przekształcić dane kadrowe w wiedzę analityczną, usprawnić harmonogramowanie czasu pracy, a także samodzielnie budować raporty i wydruki w aplikacji.

Konferencja była kolejnym już wydarzeniem z cyklu, adresowanym do naszych Kluczowych Klientów korzystających na co dzień z rozwiązania Softlab HR by Asseco oraz osób zainteresowanym tym rozwiązaniem.

Więcej informacji na temat rozwiązań HR Softlab ERP by Asseco znajduje się na stronie www.