Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: \"Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji\". Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęconej analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem \"Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco\". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: "Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z  wykorzystaniem sztucznej inteligencji". Spotkanie miało miejsce w  Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęcone analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

W trakcie konferencji opowiedzieliśmy o tym, jak wykorzystując sztuczną inteligencję IBM Watson Analytics, skutecznie wykrywać oraz zarządzać incydentami bezpieczeństwa IT. Podzieliliśmy się również wiedzą na temat nowatorskiej technologii umożliwiającej automatyzację procesów archiwizacji, indeksowania oraz bardzo szybkiego wyszukiwania informacji w środowiskach poczty elektronicznej. Omówiliśmy ponadto możliwości ochrony oraz pełnego monitoringu danych poufnych i wrażliwych. Na końcu zaprezentowaliśmy także najnowszą technologię i rozwiązania wirtualizacji pamięci masowych.

Wydarzenie było kolejnym już spotkaniem z cyklu, adresowanym do Klientów Asseco Business Solutions korzystających na co dzień z naszych rozwiązań.

Więcej informacji o rozwiązaniach systemowych Asseco BS znajduje się na stronie www.