Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: \"Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji\". Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęconej analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem \"Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco\". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

Zarząd Asseco Business Solutions S.A. nieniejszym ogłasza, że w dniu 12 września 2017 roku został uzgodniony i podpisany plan połączenia ze Spółką Macrologic SA z siedzibą w Warszawie.

Połączenie Asseco BS i Macrologic

Plan połączenia Asseco Business Solutions S.A. i Macrologic S.A. został opublikowany w dniu 12 września 2017 roku. Zapraszamy do zapoznania się z poniższymi dokumentami: Ogłoszeniem Planu Połączenia, Planem Połączenia, Zawiadomieniem akcjonariuszy o zamiarze połączenia, a także sprawozdaniami finansowymi Asseco Business Solutions S.A. i Macrologic S.A za lata: 2014, 2015 i 2016.

Dokumenty związane z połączeniem:

1. Ogłoszenie Planu Połączenia. Pobierz

2. Plan Połączenia. Pobierz

3. I zawiadomienie akcjonariuszy o zamiarze połączenia. Pobierz

4. Sprawozdania finansowe oraz sprawozdania zarządów z działalności łączących się spółek za trzy ostatnie lata obrotowe wraz z opinią i raportem biegłego rewidenta:

- Sprawozdanie Asseco Business Solutions finansowe za 2016 rok. Pobierz

- Sprawozdanie Zarządu Asseco Business Solutions z działalności Spółki w 2016 roku. Pobierz

- Raport biegłego rewidenta z badania sprawozdania finansowego Asseco Business Solutions za 2016 rok. Pobierz

- Sprawozdanie Asseco Business Solutions finansowe za 2015 rok. Pobierz

- Sprawozdanie Zarządu Asseco Business Solutions z działalności Spółki w 2015 roku. Pobierz

- Raport biegłego rewidenta z badania sprawozdania finansowego Asseco Business Solutions za 2015 rok. Pobierz

- Sprawozdanie Asseco Business Solutions finansowe za 2014 rok. Pobierz