Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: \"Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji\". Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęconej analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem \"Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco\". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

Warsztaty były okazją do zaprezentowania uczestnikom nowych koncepcji i rozwiązań, nad którymi pracujemy, a które wpływają na usprawnienie procesu sprzedaży w terenie. W trakcie spotkania - w oparciu o praktyczne przykłady - opowiedzieliśmy m.in. o tym:

- Jak zwiększyć udział w rynku oraz sprzedaż, m.in. angażując do współpracy nieobsługiwane przez nas punkty sprzedaży, bez konieczności inwestycji w rozbudowę własnej sieci przedstawicielskiej.
- Jak podnieść efektywność codziennej pracy przedstawicieli handlowych w oparciu o nowe możliwości aplikacji SFA w obszarze User Experience.
- Jak efektywniej wykorzystać/zarządzać wartościowymi środki trwałymi (zainstalowanymi w detalicznych punktach sprzedaży).

Ostatnie spotkanie było VIII już edycja praktycznych warsztatów organizowanych przez naszą firmę w ciągu kilku ostatnich lat. W dotychczasowych wydarzeniach udział wzięło kilkaset osób odpowiedzialnych za najważniejsze obszary biznesowe w wiodących firmach z branży dóbr konsumpcyjnych w Polsce.

Więcej informacji o systemach mobilnych Asseco Business Solutions znajduje się na stronie www.