Wyniki finansowe Asseco Business Solutions za 2018 rok

W 2018 roku Asseco Business Solutions osiągnęło przychody ze sprzedaży w wysokości blisko 254,7 mln zł, czyli o ok. 20 % więcej niż w analogicznym okresie ubiegłego roku. Ponadto spółka zamknęła 2018 rok zyskiem netto wynoszącym ponad 62,6 mln zł, odnotowując 24,8 % przyrost. Pozostałe wskaźniki, takie jak EBITDA czy zysk operacyjny EBIT cechowały również wzrosty (odpowiednio 23 % i 25 %).

Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: \"Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji\". Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęconej analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

Mamy przyjemność poinformować, że rozpoczęliśmy współpracę z firmą doradztwa personalnego Inwenta. W ramach wspólnych działań, użytkownicy rozwiązań Asseco Business Solutions otrzymają cenną wiedzę z zakresu nowoczesnego zarządzania zasobami ludzkimi oraz wskazówki, jak usprawnić procesy HR w swojej organizacji.

Inwenta to firma zajmująca się doradztwem personalnym i oferująca profesjonalne rozwiązania w zakresie diagnozy oraz rozwoju kompetencji, audytu personalnego, executive search, interim management, a także outplacement.

Inwenta zapewnia indywidualnie dopasowane rozwiązania HR, które podnoszą efektywność kapitału ludzkiego w organizacjach.

Więcej informacji na stronie www Partnera: www.inwenta.pl.