Asseco BS usprawniło zarządzanie personelem w Karlik Elektrotechnik

Dodano: 06.09.2011

Firma Karlik Elektrotechnik Sp. z o. o., ogólnopolski producent osprzętu elektroinstalacyjnego, zdecydowała się na wdrożenie nowej wersji systemu pozwalającego na zarządzanie zasobami ludzkimi Asseco HR. Dzięki temu klient Asseco BS zyskał nowe, dodatkowe funkcjonalności.

Asseco Business Solutions w słodkiej Fabryce Przyjemności – wdrożenie Modułu Magazynkowego w firmie E. Wedel

Dodano: 30.08.2011

Asseco BS  wdrożyło nowatorskie rozwiązanie wspomagające obsługę magazynków materiałów promocyjnych i reklamowych w firmie E. Wedel sp. z o.o. System powstał w oparciu o pomysł specjalistów z Wedla, chcących usprawnić ważne procesy biznesow.

Asseco Business Solutions rozpoczyna współpracę z Metsa Tissue Poland

Dodano: 23.08.2011

Asseco BS podpisało umowę z firmą Metsa Tissue Poland Sp. z o.o. na wdrożenie platformy Connector Enterprise. Rozwiązanie umożliwi znanemu producentowi artykułów higienicznych dostęp do informacji o sprzedaży oraz bieżącym poziomie zapasów u dystrybutorów.

Oprogramowanie Asseco WAPRO usprawnia zarządzanie sprzedażą i magazynem w Masarni Tradycyjnej Wiejska Chata

Dodano: 28.07.2011

Producent tradycyjnych wędlin, masarnia Wiejska Chata z Chodzieży, wdrożył oprogramowanie Asseco WAPRO WF-MAG do zarządzania sprzedażą i magazynem. System został dopasowany do specyficznych potrzeb Klienta.

Asseco Business Solutions wdraża technologie wirtualizacyjne w BNP Paribas Banku Polska

Dodano: 19.07.2011

Asseco BS wdrożyło technologie wirtualizacyjne Citrix Systems w BNP Paribas Banku Polska SA. W wyniku implementacji rozwiązań, podyktowanej fuzją Fortis Banku Polska z Dominet Bankiem, pracownicy połączonych instytucji otrzymali dostęp do wszystkich kluczowych aplikacji i zasobów informatycznych wymaganych do realizacji zadań biznesowych.

Asseco Business Solutions usprawnia zarządzanie siecią przedstawicieli medycznych Vitis Pharma

Dodano: 12.07.2011

Firma Vitis Pharma Sp. z o.o., dostawca znanych na rynku farmaceutyków, przedłużyła umowę z Asseco BS na utrzymanie systemu mobilnego klasy SFA. Zadaniem rozwiązania jest wspomaganie zarządzania siecią przedstawicieli medycznych i farmaceutycznych.