Asseco Business Solutions usprawni współpracę w kanale dystrybucji Grupy Adamed

Dodano: 02.08.2012

Grupa Adamed podpisała umowę z Asseco BS na wdrożenie rozwiązania Connector VMI. Celem implementacji jest budowanie przewagi konkurencyjnej Grupy poprzez wsparcie dystrybutorów farmaceutycznych w zarządzaniu dostawami oraz zapasami własnych preparatów.

Asseco Business Solutions umacnia pozycję w branży spożywczej

Dodano: 26.06.2012

Asseco BS usprawni zarządzanie w kanale dystrybucji firmy Rieber Foods Polska, która jest jednym z wiodących graczy na polskim rynku FMCG. Producent artykułów spożywczych takich marek jak Delecta czy Zagłoba podpisał z Asseco BS umowę na wdrożenie platformy Connector.

Asseco Business Solutions pomaga dostarczać produkty Wedla na Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej 2012

Dodano: 18.06.2012

Marka Wedel została Narodowym Sponsorem Mistrzostw UEFA EURO 2012. Z tej okazji firma przygotowała serię nowych mistrzowskich produktów. Aby wszystkie słodkie przekąski trafiały na czas do sklepów i nie zabrakło ich także w magazynach dystrybutorów, nad całym procesem logistyczno-sprzedażowym czuwają systemy informatyczne od Asseco BS.

Systemy Asseco WAPRO pomagają w tworzeniu „lepszego codziennego życia”

Dodano: 29.05.2012

Firma Interopal, znany na polskim rynku importer i dystrybutor mebli, zdecydowała się na rozbudowanie użytkowanych przez siebie rozwiązań informatycznych, aby sprawniej zarządzać procesami biznesowymi. Za projekt wdrożenia dpowiadała firma IMAG Dariusz Biliński.

Hoop Polska z nowym systemem mobilnym od Asseco BS

Dodano: 16.05.2012

Jeden z wiodących na rynku producentów napojów bezalkoholowych, Hoop Polska, wdrożył aplikacją mobilną Asseco BS, aby podnieść efektywność pracy swoich handlowców. Rozwiązanie pozwoliło Hoop Polska zoptymalizować wiele procesów związanych ze sprzedażą w terenie.

Systemy Asseco WAPRO w sieci handlowej Dombal

Dodano: 17.04.2012

Firma Dombal, producent i dystrybutor drewna oraz akcesoriów ogrodowych, wdrożyła komplet aplikacji do zarządzania Asseco WAPRO, aby usprawnić zarządzanie siecią swoich własnych sklepów zlokalizowanych na terenie całego kraju. Zaimplementowane rozwiązania pozwoliły zoptymalizować wiele procesów biznesowych.