Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: \"Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji\". Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęconej analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem \"Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco\". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

Komunikaty prasowe

POI Vendor Panorama 2017: wysokie oceny dla systemu Mobile Touch i Asseco Business Solutions!

Organizacja Promotion Optimization Institute (POI) pozytywnie oceniła nas w swoim najnowszym raporcie „Vendor Panorama for Retail Execution and Monitoring in Consumer Goods 2017\". Nasza firma oraz system Mobile Touch otrzymały bardzo wysokie noty w większości kategorii. Zostaliśmy także wyróżnieni prestiżową nagrodą „POI Best-in-Class\" za nasze innowacyjne rozwiązania SFA. Raport stanowi wiarygodne źródło wiedzy dla producentów z branży FMCG na temat dostępnej na światowym rynku technologii mobilnej klasy SFA.

System Mobile Touch podbija rynki azjatyckie

Oferowany przez naszą firmę system mobilny klasy SFA Mobile Touch wspiera coraz większą grupę przedstawicieli handlowych z branży FMCG na rynkach azjatyckich. Nasi specjaliści wdrożyli już rozwiązanie w regionie Azji i Pacyfiku. Obecnie zaś realizują kolejne projekty nie tylko na Dalekim, ale również Bliskim Wschodzie.

Nutricia Belgium z systemem Mobile Touch

Firma Nutricia Early Life Nutrition Belgium wdrożyła system Mobile Touch aby poprawić efektywność działań swoich sił sprzedaży. Rozwiązanie wspiera pracę przedstawicieli handlowych nowego klienta zarówno w kanale detalicznym, jak i farmaceutycznym.

Konferencja - jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: "Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z  wykorzystaniem sztucznej inteligencji". Spotkanie miało miejsce w  Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęcone analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i  dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w  hotelu InterContinental.

Konferencja Macrologic ERP by Asseco

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem "Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z  nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

Konferencja HR dla użytkowników systemu Softlab HR by Asseco

W dniu 10 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do użytkowników systemu Softlab HR by Asseco. Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z zarządzaniem zasobami ludzkimi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

Bezpieczeństwo i wysoka dostępność kluczowych systemów IT

W dniu 25 kwietnia 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions S. A. na temat bezpieczeństwa i wysokiej dostępności. Wydarzenie było przeznaczone dla osób odpowiedzialnych za zapewnienie i utrzymanie bezpieczeństwa przetwarzanych danych, w tym systemów ERP.

Konferencja Softlab ERP by Asseco: nowe możliwości w zarządzaniu!

W dniu 27 września 2017 r. odbyła się konferencja pt. "Jak usprawnić strategiczne procesy związane z zarządzaniem magazynem wysokiego składowania oraz produkcją, wykorzystując w tym celu najnowsze funkcje i narzędzia systemu Softlab ERP by Asseco". Spotkanie odbyło się w Warszawie w hotelu Marriott, gromadząc blisko stu przedsiębiorców z całej Polski.