Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: \"Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji\". Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęconej analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem \"Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco\". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

Komunikaty prasowe

POI Vendor Panorama 2017: wysokie oceny dla systemu Mobile Touch i Asseco Business Solutions!

Organizacja Promotion Optimization Institute (POI) pozytywnie oceniła nas w swoim najnowszym raporcie „Vendor Panorama for Retail Execution and Monitoring in Consumer Goods 2017\". Nasza firma oraz system Mobile Touch otrzymały bardzo wysokie noty w większości kategorii. Zostaliśmy także wyróżnieni prestiżową nagrodą „POI Best-in-Class\" za nasze innowacyjne rozwiązania SFA. Raport stanowi wiarygodne źródło wiedzy dla producentów z branży FMCG na temat dostępnej na światowym rynku technologii mobilnej klasy SFA.

System Mobile Touch podbija rynki azjatyckie

Oferowany przez naszą firmę system mobilny klasy SFA Mobile Touch wspiera coraz większą grupę przedstawicieli handlowych z branży FMCG na rynkach azjatyckich. Nasi specjaliści wdrożyli już rozwiązanie w regionie Azji i Pacyfiku. Obecnie zaś realizują kolejne projekty nie tylko na Dalekim, ale również Bliskim Wschodzie.

Nutricia Belgium z systemem Mobile Touch

Firma Nutricia Early Life Nutrition Belgium wdrożyła system Mobile Touch aby poprawić efektywność działań swoich sił sprzedaży. Rozwiązanie wspiera pracę przedstawicieli handlowych nowego klienta zarówno w kanale detalicznym, jak i farmaceutycznym.

Konferencja Asseco BS: Wysoka dostępność i bezpieczeństwo

25 października br. w Warszawie odbyła się konferencja poświęcona tematyce wysokiej dostępności oraz bezpieczeństwa organizowana przez Asseco Business Solutions i Partnerów konferencji: Hewlett Packard Enterprise, HP Inc. oraz Intel®. Wydarzenie skierowane zostało do menedżerów IT, oficerów bezpieczeństwa, administratorów systemów zabezpieczeń oraz osób odpowiedzialnych za strategię utrzymania ciągłości dostępu do aplikacji i usług, bezpieczeństwa systemów IT oraz ochronę informacji.

VII Międzynarodowy Kongres Faktoringu

W dniach 22 i 23 września 2016 r. braliśmy udział w VII edycji Międzynarodowego Kongresu Faktoringu. Spotkanie było poświęcone prezentacji najważniejszych trendów, zagadnień i wydarzeń w branży faktoringowej. Organizatorem konferencji był Polski Związek Faktorów.

Praktyczne warsztaty z zakresu finansów i księgowości

W dniu 15 marca 2016 roku w Warszawie odbyła się czwarta edycja praktycznych warsztatów z zakresu finansowania i księgowości, organizowanych przez naszą firmę. Udział w spotkaniu wzięli klienci użytkujący rozwiązanie Softlab ERP by Asseco, którzy pragnęli poszerzyć swoją wiedzę z obszaru finansów, a w szczególności budżetowania z wykorzystaniem nowoczesnych narzędzi informatycznych.

Warsztaty menedżerskie WMS

W dniach 26-27 listopada 2014 r. wzięliśmy udział w Warsztatach Menedżerskich WarehouseLAB, których tematem przewodnim były rozwiązania klasy WMS. Spotkanie odbyło się w Łodzi i zgromadziło kilkadziesiąt osób odpowiedzialnych za logistykę magazynową w dużych firmach.

Ogólnopolski Kongres Modern Warehouse

19-20 listopada 2014 r. wzięliśmy udział w VI Kongresie Magazynowania i Logistyki. Jego organizatorem był "Nowoczesny Magazyn" - najstarsze czasopismo z branży magazynowej na polskim rynku.

Warsztaty menedżerskie IndustryLAB

W dniach 9-10 października 2014 roku wzięliśmy udział w Warsztatach Menedżerskich industryLAB, podczas których prezentowane były rozwiązania informatyczne wspierające proces produkcji (MES i ERP). Spotkanie odbyło się w Łodzi i zgromadziło kilkadziesiąt osób odpowiedzialnych za zarządzanie produkcją.