Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: \"Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji\". Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęconej analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem \"Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco\". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem "Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z  nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

W trakcie konferencji uczestnicy mogli dowiedzieć się, jak w oparciu o najnowsze rozwiązania informatyczne - lepiej i szybciej realizować procesy w firmie, upraszczać wykonywanie zadań w aplikacji ERP, sprawniej analizować dane, szybciej wdrażać nowe osoby do pracy i zwiększać efektywność działań.

Wydarzenie było również okazją do tego, aby poznać nasz innowacyjny system Merit ERP by Asseco, który z sukcesem wspiera klientów, umożliwiając im nową jakość zarządzania przedsiębiorstwem.

System Merit ERP by Asseco pozwala firmom sprawniej i efektywniej kierować przedsiębiorstwem oraz kontrolować procesy mające wpływ na jego wyniki. Jego zaletą jest przede wszystkim usprawnienie pracy, podniesienie sprawności operacyjnej oraz optymalizacja wykorzystania zasobów. Merit ERP by Asseco umożliwia także szybszą modyfikację działań i reagowanie na zmiany w konkurencyjnym otoczeniu, a także zabezpiecza organizację przed niewłaściwym zarządzaniem.

Więcej informacji o systemach Macrologic ERP by Asseco znajuje się na stronie www.